Generation Pep
Natureinthemindstresspedagog
Vill arbeta för barn och ungas hälsa
Barn och ungas hälsa är långt ifrån på topp. Enligt generation Peps senaste undersökning, Pep-rapporten 2022, är det endast 2 av 10 Svenska barn och ungdomar som når den rekommenderade mängden fysisk aktivitet per dag. Aldrig tidigare har det varit så viktigt att engagera sig för att främja rörelseglädjen och hälsosamma kostvanor som nu.                                                                                                    Natureinthemindstresspedagog blir nu en del av Generation Peps folkrörelse för att inspirera fler barn och unga till en hälsosam livsstil.  Som stresspedagog arbetar jag med friskvård för både äldre, barn och ungdomar. Det jag kan göra för att få barn och ungdomar att engagera sig i rörelseglädje och sunda kostvanor att ordna friskvårdsmässa där prova på aktiviteter för dom yngre ska vara med som en del i mässan. Jag arbetar också med temadagar Hälsa, Aktivitet och vikten av återhämtning inom skola men även andra verksamheter. Kronprinsessparet är initiativtagare till Generation Pep som funnits sedan år 206. Tillsammans med bland andra karolinska Institutet, Folkhälsomyndigheten och över 400 andra företag, organisationer och myndigheter arbetar Generation Pepe för att skapa en folkrörelse för barn och ungas hälsa. Det är jättekul att Natureinthemindstresspedagog väljer att vara med i vår folkrörelse för bar och ungas hälsa. Vi vet att detta är en utmaning som inte en ensam aktör kan lösa utan hela samhället måste kraftsamla, ju fler vi blir desto bättre kan vi jobba för våra bar och unga, det är bara tillsammans som vi kan få Sverige att må bättre, säger Carolina Kluft verksamhetschef för Generation Pep.

Kontaktperson hos er dit ni kan ställa frågor.
Susanne Andersson
Telefon 0709 24 78 18
mejl info@natureinthemind.se
Om generation Pep:
Generation Pep är en ike vinstdrivande organisation som arbetar för att sprida kunskap och skapa engagemang kring barn och ngdomars hälsa. Kronprinsessparet är initiativtagre till generation Pep som tillsammans med aktörer från hela samhället vill driva ett abitiöst och långsiktigt folkhäsoarbete med barn och unga i fokus. Läs mer på www.generationpep.se 

     Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.